Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Bursa

Yeni Evlenen Çiftlere İlk Takı Kestel Sevgi Siemens’den

VİDEOYU PAYLAŞ

Kestel’de 15 yıldır çeşitli sektörlerde hizmet veren Sevgi Grup, 9 ay önce hizmete giren Sevgi Siemens beyaz eşya mağazası, yaptığı kampanyalarla dikkat çekiyor.

Son olarak yaptıkları kampanya ile özellikle yeni evlenecek çiftlere çeyrek altın ve sürpriz hediyeler veriyor.

Sevgi Grup Siemens kaliteli ürün ve ödeme kolaylıkları ile Kestel halkına hizmet veriyor.

Alman kalitesi Siemens’i Kestel’e getiren mağaza sahibi Samet Sevgi, ” Sevgi Grup olarak 15 yıldır Kestel’de hizmet veriyoruz. Şimdi kendisini ispatlamış yeni bir markayla Sevgi Siemens olarak 9 ayı aşkın bir süredir açılışımız yapmış bulunmaktayız. Yaptığımız kampanyalarda uygun fiyatlarımızla her zaman Kestel’e en uygun fiyatlardan en kaliteli ürünleri vermeye devam edeceğiz. Ayrıca yeni düğün yapan çiftlerimize çeyrek altın hediyemiz var” diye konuştu.

Açıldığı günden bugüne kadar müşterilerin yoğun ilgisiyle karşılaştıklarını dile getiren mağaza müdürü Yunus Emre Gök, “Öncelikle Siemens markasını Kestel’e getirmenin haklı gururunu yaşıyoruz.  Kestel halkından 9 aylık süre içerisinde çok büyük bir ilgi de gördük. bilgileri için çok teşekkür ederiz bu ilgiye layık olmaya çalışıyoruz bizim zaten buraya Siemens markasını getirmemiz deki en büyük amaçlarımızdan bir tanesi Kestel halkımıza kaliteli hizmeti sunabilmekti. Buna da başardığımızı düşünüyoruz, yine biz ekstra olarak Siemens markasının kendi kampanyaların yanı sıra Sevgi grup olarak güzel kampanyalarımızdan müşterilerimizi faydalandırıyoruz. Örneğin,  çamaşır makinesi alan müşterilerimize kurutma makineleri kampanyamız olsun, çamaşır makinesi bulaşık makinesi buzdolabı alan müşterilerimize yine çeyrek altın hediyemiz olacak. Ödemeler de kolaylık sağlıyoruz son kampanyalarla beraber örneğin 9 taksit olan taksit seçeneklerimiz biz 15 tatilde kadar çıkardık müşterilerimiz için elimizden gelen ödeme kolaylığını sağlıyoruz.” Dedi.

DİĞER VİDEOLAR