Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kestel Belediyesi ‘Yalın Belediyecilik’ ile 4 ağaç kurtardı

Verimliliği ve kayıp kaçak ile israfın önlenmesini ilke edinen Kestel Belediyesi, kaynakların en etkin şekilde kullanılması için sürdürdüğü ‘Yalın Belediyecilik’ sistemiyle 2023 yılında israfın önüne geçti. Personel, araç, ekipman ve zaman başta olmak üzere tüm hizmet birimlerinde verimlilik artışı sağlandı

Verimliliği ve kayıp kaçak

Kestel Belediyesi, var olan kaynakların en etkin şekilde kullanılarak en verimli hizmetin sunulabilmesi amacıyla sürdürdüğü ‘Yalın Belediyecilik’ sistemiyle 2023 yılında israfın önüne geçti.
Verimliliği ve kayıp kaçak ile israfın önlenmesini ilke edinen Kestel Belediyesi, kaynakların en etkin şekilde kullanılması için sürdürdüğü ‘Yalın Belediyecilik’ sistemiyle 2023 yılında israfın önüne geçti. Personel, araç, ekipman ve zaman başta olmak üzere tüm hizmet birimlerinde verimlilik artışı sağlandı. Özellikle yazılım kontrolü, baskı ve yazıcı maliyetlerini azaltan Kestel Belediyesi, 2022 yılına göre yüzde 61,11 tasarruf sağladı. Toplam emisyon tasarrufunun 3 ton co2 olduğu belirtilirken doğadaki 4 ağacın kurtarılmasına sebep olarak çevreci bir politika izlendi.

 

Yalın Belediyecilik sistemine ilişkin konuşan Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, ‘’Biliyoruz ki kullandığımız kaynaklar bize önce Rabbimizin sonra da kıymetli vatandaşlarımızın emaneti. Bizler emanete canı pahasına sahip çıkma düsturu ile çalışmalarını sürdüren bir ekibe sahibiz. Her alanda verimlilik ilkemizle çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Yalın Belediyecilik sistemiyle her detaya yalın mantıkla yaklaşıyoruz. Bu çalışmalardan maksimum verim elde edilmesi adına sürecin her ihtiyaç duyulduğu anında arkadaşlarımıza omuz veriyoruz. Daha güçlü çıktılar elde etmek ve Yalın anlayışın bir kurum kültürü haline gelmesi adına katkı koyan tüm ekip arkadaşlarıma gönülden teşekkürlerimi ifade ediyorum” dedi.