Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Bursa

Kestel Belediyesi’nden 9 bin kişilik sokak iftarı

Kestel Belediyesi tarafından Meydan Kestel’de düzenlenen sokak iftarına 9 bin kişi katıldı. Geleneksel sokak iftarının yaşandığı programda Karagöz & Hacivat, semazen gösterisi ve ilahi dinletileri de yapıldı.

VİDEOYU PAYLAŞ

Kestel Belediyesi tarafından ‘Meydan Kestel’de düzenlenen büyük Kestel iftarı programına 9 bin kişi katıldı.


Kestel Belediyesi tarafından Meydan Kestel’de düzenlenen sokak iftarına 9 bin kişi katıldı. Geleneksel sokak iftarının yaşandığı programda Karagöz & Hacivat, semazen gösterisi ve ilahi dinletileri de yapıldı.

İftara Yeniden Refah Partisi Bursa İl Başkanı Murat Kolancı, Yeniden Refah Partisi Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Sedat Yalçın, Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır ve ilçe protokolü katılım sağladı. Tüm vatandaşları gezerek Ramazan ayını kutlayan Başkan Tanır, vatandaşlarla da bol bol fotoğraf çektirdi. İftar saatiyle açılan oruçların ardından dua yapıldı. İftarın ardından konuşan Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, şu sözlere yer verdi.

‘’Bugün burada hep birlikte mübarek Ramazan ayının bereketini yaşıyor ve paylaşıyoruz. Burası kardeşlik sofrası, burası sevginin sofrası burası bereket sofrası. Allaha çok şükür, her zaman olduğu gibi şimdide biriz, beraberiz, kocaman bir aileyiz. Çok önemli ve tarihi bir sürecin arefesindeyiz. Pazar günü yapılacak olan 31 Mart Mahalli İdareler seçimleri bir belediye başkanlığı seçiminden çok daha büyük bir önem taşıyor. 31 mart seçimleri çocuklarımız için, doğa için, su için, toprak için, hava için geleceğimiz için çok önemli. Geleceğimizin teminatı çocuklarımız için Kestel’i korumak bizim en asli görevimiz. Bu miras çocuklarımızın, biz burada emanetçiyiz. Çocuklarımızın emanetine sahip çıkmak için 5 yılda her türlü baskılara rağmen eğilmedik, taviz vermedik. Önümüzdeki 5 yıl boyunca da bu duruşumuzu koruyacak ve Kestel’e sahip çıkacağız. Her zaman biz olduk, beraber olduk. Kimseyi ayırmadan, kayırmadan bir olduk. Bu sebeple Kestel’imiz için yine hep birlikte kale gibi durma zamanı. 1 Nisan sabahı, ahlak ve maneviyat anlayışının hakim olduğu, şefkatle muamele eden, hak ve adaleti üstün tutan, milletine karşı daima dürüst ve güvenilir belediyecilikle yeniden Bismillah diyeceğiz. Biz buna hazırız, biz buna kararlıyız. Ben bu vesile ile hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyor, 5 yıldır hiç eksikliğini hissetmediğim desteğinizi şuan da da buraya gelerek gösterdiğiniz için teşekkürlerimi sunuyorum. Sizlere söz veriyorum. 31 Mart 2024 gecesi Kestel kazanacak, çocuklarımız kazanacak, gençlerimiz kazanacak. Her zaman ve her fırsatta söylediğim gibi Kestel’e sözümüz, yapacak çok işimiz var.’’

DİĞER VİDEOLAR