Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Bursa

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan Kestellilerle Buluştu

VİDEOYU PAYLAŞ

Kestel’de miting düzenleyen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, partisinin ülke genelinde büyük teveccüh gördüğünü belirterek, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi Kestel’de vatandaşlara seslenen Erbakan, partisinin adayı Kestel Belediye Başkan’ı Önder Tanır’a destek istedi.


Kestel’de vatandaşlara seslenen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, “Muazzam bir coşkuyla muazzam bir samimiyetle, meydanlara sığmayan bir topluluk halinde Kestel, Yeniden Refah diyor, milli görüş diyor, ahlaklı belediyecilik diyor. Kestel Belediye Başkan adayımız ‘Önder Tanır, Önder Tanır’ı Kestel çok iyi tanır’ Bizlere de aktardılar sizler de biliyorsunuz, tam bir milli görüş Belediyesi hizmetleri, ahlaklı belediyecilik örneği işte bu hizmetleri yaptığı için cenabı Allah Önder başkanımızı layık olduğu yere milli görüşe, Yeniden Refaha getirdi. İnşallah bu ahlaklı belediyecilik hizmetlerini , milli görüş belediyeciliği ruhunu 1 nisan’dan itibaren tekrardan 5 sene daha devam ettirecek. Bu vesileyle bir kez daha bizden de çok daha iyi tanıdığınız sevdiğiniz Önder tanır başkanımıza desteğinizi bekliyorum. Önder Tanır başkanımızı size emanet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Mitingde konuşan Yeniden Refah Partisi Kestel Belediye Başkan adayı Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, “Geçmiş dönemlerde özellikle 2019’da yine sizlerin karşısına sizlere hizmet için karşınıza çıkmıştık. O tarihte de sizlere Kestelimize bir seçim beyannamesi ile huzurlarınıza gelmiştik. Kısaca 5 yılı iki cümle ile özetleyecek olursak, yüzyılda bir karşılaşabilecek olduğumuz bir kovid salgını ve arkasından yine 100 yılda bir karşılaşılacak olan 6 Şubat depremleri yılmadık yorulmadık. Maddi yoksulluk demedik 2019’da vermiş olduğumuz sözlerin yerine geldiğini hep beraber görüyoruz. Rabbim nasip ederse önümüzdeki dönemde de bu bereket devam edecek. sizlerin bize olan güveninizle desteğinizle ve duanızla. Süratle 5 mahallemizde 5 kreşi hayata geçirmek suretiyle yine ailelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Öte yandan bir alışveriş merkezi talebi vardı. Özellikle bayanlarımızın, gençlerimizin daha güzel ortamda vakit geçirmelerini daha güzel ortamlarda alışveriş yapmaları için bunu da süratle hayata geçireceğiz. Seçim beyannamemizi sizlerle paylaştık. Bugüne kadar olduğu gibi başta temiz havamıza suyumuza tarım topraklarımıza sahip çıkmaya çalıştığımız gibi bundan sonra da sizlerle birlikte sizlerden alacağımız güç ile sahip çıkmaya devam edeceğiz” dedi.

DİĞER VİDEOLAR