Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan Kestel’e Geliyor

Yeniden Refah Partisi Genel

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Bursa İl Başkanlığının düzenlediği “Bursa Sandık Sorumluları Toplantısı” kapsamında Kestel’e gelecek.
19 Aralık Pazar günü saat: 13:00’da Kestel İlçe Başkanlığı Binasının açılışını gerçekleştirecek, ardından Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezinde İl başkanlığının düzenlemiş olduğu Bursa sandık sorumluları toplantısını gerçekleştirecek.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ı Kestel’de ağırlamanın gururunu yaşayan ilçe başkanı Yakup Acar tüm Kestelli hemşerilerini programa ve açılışa davet etti.

Yeniden Refah Partisi Kestel İlçe Başkanı Yakup Acar, ” Genel Başkanımız sn.  Dr. Fatih Erbakan 19 Aralık Pazar günü Saat 13:00’da ilçe başkanlığımızın açılışını gerçekleştirerek, ilçe binamızın önünde Kestelli hemşerilerimize seslenecektir. Sonrasında Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezinde Bursa il başkanlığımızın düzenlediği Bursa sandık sorumluları toplantısı öncesinde basına açık bölümünde milletimize seslenecektir. Daha sonra Teşkilat içi Eğitim bölümüne geçilecektir. Türkiye’nin 81 il 922 ilçesinde teşkilatlanmasını tamamlamış, yaklaşık 300bin üye hedefine ulaşmış Türkiye geneli 50bin sandıkta sandık görevlilerini belirlemiş, Yeniden Refah Partimiz her geçen gün büyümeye devam ediyor. Genel Başkanımıza ve partimize gösterilen ilgi ve alakadan dolayı Milletimize teşekkür ediyoruz. Kısa süre içerisinde Kestel ilçemizde Yeniden Refah Partimizin üye sayısını 1000 e ulaştırdık ve her geçen gün üye sayımız hızlı bir şekilde artmaya devam ediyor. Kestel ilçemizde 36 mahallemizin her birinde Mahalle temsilcilerini atayarak her mahalle ve köylerimizde artık yeniden Refah Partimizin de var olduğunu gösterdik. Olası bir erken seçim olması halinde 160 sandığa baş müşahitlerimizi ve 450 baş müşahit yardımcılarımızı belirleyerek seçime hazır olduğumuzu gösterdik. Bu heyecan ve coşkuyla Genel Başkanımızı sn. Dr. Fatih Erbakan’ı 19 Aralık pazar günü Kestel ilçemizde ağırlayacağız. Kestelli hemşerilerimizi de aramızda görmekten onur duyacağımız programımıza ve açılışımıza davet ediyorum.” dedi.