Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Umreye gitmek için ineğini satan Nazmiye Nine’ye Ahmet Eraslan’dan ziyaret

Erzurum’un Pazaryolu ilçesinde yaşayan ve umreye gitmek için yıllardır beslediği ineğini satmak zorunda kalan Nazmiye nine’yi Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Ahmet Eraslan ve Kestel KAÇEP Başkanı Maria Kahraman Kestel’deki evinde ziyaret etti.

Erzurum’un Pazaryolu ilçesinde yaşayan

Erzurum’un Pazaryolu ilçesinde yaşayan ve umreye gitmek için yıllardır beslediği ineğini satmak zorunda kalan Nazmiye nineyi Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Ahmet Eraslan ve Kestel KAÇEP Başkanı Maria Kahraman Kestel’deki evinde ziyaret etti.


Yaşlı kadının ineğiyle vedalaştığı o anlar torunu tarafından videoya alınırken “Sütlerini yedik, helal et kızım” diyerek ağladığı ve vedalaştığı anlar tüm Türkiye’nin yüreğine dokunmuştu.

Eraslan, videoyu haberlerde gördüğünü ve duygulandığını ifade ederek şunları söyledi:
Bursa İl Başkanımız Muhammet Tekin bizlere ulaştı. Bize Nazmiye ninemizin Kestel’de ikamet ettiğini ve herhangibir ihtiyacının olup olmadığını öğrenmek için ziyaret etmemizi istedi. Bizlerde Nazmiye Ninemizi Kestel’deki evinde ziyeret ederek hayır duasını aldık. Ayrıca Nazmiye Nine’yi pasaport işlemlerinin hızlandırlması için Kestel İlçe Nüfus Müdürlüğü’ne götürerek pasaport işlemlerinin hızlandırlmasını sağladık. Hem Ninemizin hemde torununun pasaport başvuru işlemlerini hallettik. Haberlerde videoyu izlerken çok duygulandım ve ninemize yardımcı olmak istemiştim. Bu hayırlı işte bizim de bir nebze katkımız olması beni çok mutlu etti” ifadelerini kullandı.