Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Bursa

Saadet Partisi Kestel Belediye Başkan Adayı Ahmet Demirağ Oldu

Saadet Partisi ilçe binasında Aday Tanıtım Programı düzenledi. Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Gökhan Gerçek’in katıldığı tanıtım toplantısında Kestel Belediye Başkan Adayı olarak Ahmet Demirağ duyuruldu.

VİDEOYU PAYLAŞ

Saadet Partisi’nin (SP) Kestel Belediye Başkan adayı ilçe başkanı Ahmet Demirağ oldu.

Saadet Partisi ilçe binasında Aday Tanıtım Programı düzenledi. Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Gökhan Gerçek’in katıldığı tanıtım toplantısında Kestel Belediye Başkan Adayı olarak Ahmet Demirağ duyuruldu.

 

Genel İdare Kurulu Üyesi Gerçek, yaptığı konuşmada; “Belediyeler de bizden önce ve bizden sonra yapılanlar ve yapılamayanlar ortada. Bizim Allah’ın izniyle daha önce Gürsu’da, Gemlik’te, İnegöl’de, Demirtaş’ta yaptıklarımız, Anadolu’nun dört bir yanında İstanbul’da Ankara’da yaptıklarımız hala konuşuluyor. Bizim üzerimize hiçbir şey yapamadılar ne belediyelerde ne ülkede. Biz Allah’ın izniyle hem belediyelerde hem iktidarda bu işleri başardık. Milletimizin yüzünü güldürdük yine güldüreceğiz. Bu yerel seçimler de de Kestel’de kaleye Saadet bayrağını dikip en güzel hizmetleri yapacağız inşallah” dedi.

Toplantıda konuşan Saadet Partisi Kestel Belediye Başkan Adayı Ahmet Demirağ, ” Öncelikle bize bu görevi tebliğ eden başta genel merkezimize, il başkanlığımıza ve birlikte yıllardır omuz omuza mücadele verdiğim teşkilat mensuplarımıza teşekkürü bir borç bilirim. Teşkilatımızın birçok kademesinde görevler ve sorumluluklar aldım. Allah bu şerefli görevi en iyi şekilde gerçekleştirmeyi ve bizlere mutlak zaferi nasip etsin. Biz bu yola merhum Mustafa Tunalı hocamızın kıymetli eşi Fatma teyzemiz ve ailesinin duası ile çıkıyoruz. Biz bu yola merhum ilçe başkanımız Mürsel Kaya abimizin ailesinin duası ile yola çıkıyoruz. Biz bu yola Saadet Partisi Kestel kurucu ilçe başkanımız Süleyman Bayrak başkanımızın dualarıyla çıkıyoruz. Biz bu yola milli görüşün Çataltepe mimarı Nazif Demir abimizin duaları ile çıkıyoruz. Biz bu yola Kestelli vatandaşların duası ile yola çıkıyoruz. Liyakatli kadrolarımız ile sizlerin hizmetinde olacağız. Kıymetli Kestelliler sokakta bize her zaman şunu söylediler, iyi adam, iyi adam diye artık artık bu seçimde bizi övmeyin bize oy verin. Allah’ın izniyle Kestel’in hasret kaldığı milli görüş belediyeciliğine az kaldı heyecanımız yüksek inancımız tam çalışacağız ve başaracağız Allah’ın izniyle” ifadelerini kullandı.

DİĞER VİDEOLAR