Kestel Belediyesi tarafından ilk defa gerçekleştirilen Ramazan Sokağı’nın açılışı gerçekleşti.
Ramazan ayının geleneksel değerlerini ve Ramazan ayının ruhunu yaşatmak amacıyla Kestel Belediyesi tarafından Ramazan Sokağı açıldı.
Açılışta konuşan Kestel Belediye Başkanı Ferhat Erol, ” Kestel’de 30 gün boyunca sürecek her akşam değişik etkinliklerle unuttuğumuz Ramazan gecelerini inşallah hep beraber burada yaşayacağız. Katılmanızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ramazan ayınız mübarek olsun. İnşallah Rabbim bizlere sağlık ve huzur içerisinde Ramazan Bayramına kavuşmayı nasip etsin” ifadelerini kullandı.
Ramazan Sokağı Kestel Meydanı’nda Ramazan boyunca, yöresel lezzetlerin sunulduğu stantlar ile Kestelli vatandaşlara iftardan sonra hizmet verecek.
Öte yandan Kestel Meydanında kurulan Kıl Çadırda 30 gün boyunca çocuklara çeşitli etkinlikler ile Ramazan ayının ruhu yaşatılacak.