Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Bursa

Kestel’de nişanlısını öldürdü, annesini ağır yaraladı

VİDEOYU PAYLAŞ

Kendisinden ayrılmak isteyen nişanlısını öldürüp, annesini ağır yaralayan şüpheli kovalamacayla yakalandı.


Genç kız, doğum gününden 3 gün önce cinayete kurban gitti.

Kestel’de bir kişi, kendisinden ayrılmak isteyen nişanlısını bıçaklayarak öldürdü.

Nişanlısının annesini de bıçaklayarak ağır yaralayan şüpheli, otomobille kaçtığı Sakarya’da polis ekipleriyle kovalamaca sonucu kaza yaparak yaralı halde yakalandı.

Olay, saat 19.30 sıralarında Kestel Vanimehmet Mahallesi Çeşme Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Oktay Hürmet (23) kendisinden ayrılmak isteyen nişanlısı Asya Pınar Üzümcü’nün (24) evine geldi. Burada çıkan tartışma bir süre sonra kavgaya dönüştü. Hürmet, mutfaktan aldığı bıçakla Üzümcü’yü defalarca kez bıçakladı.

Bu sırada Hürmet, kendisini engellemeye çalışan Üzümcü’nün annesi annesi İfakat Evcil’i (49) de karnından bıçakladı. Anne ve kızı kanlar içinde yere yığılırken, Oktay Hürmet ise olay yerinden 38 ABA 203 plakalı otomobille kaçtı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Asya Pınar Üzümcü’nün hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralanan İfakat Evcil ise sağlık ekibinin müdahalesinin ardından ambulansla Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.


Kovalama sonucu kaza yaparak yakalandı


Olayın ardından soruşturma başlatan Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin çevre illere kaçma ihtimaline karşı birçok ilin emniyet müdürlüğüne bilgi verdi. Yapılan araştırmada otomobilin Sakarya iline gittiği tespit edildi. Şüpheli araç, Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Pamukova İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ‘dur’ ihtarına uymadı. Kovalamaca sonucu Hürmet’in içinde bulunduğu otomobil, Pamukova ilçesi girişinde kaza yaptı. Polis ekipleri Hürmet’i ve otomobilde bulunan arkadaşı Alican V.’yi (26) yakalayarak, gözaltına aldı. Kazada yaralanan Hürmet ve arkadaşı Alican V., tedavisi için Sakarya Geyve Devlet Hastanesi’ne götürülerek, tedaviye alındı.


Şüphelilerin tedavilerinin ardından Bursa’ya getirileceği ve ölen Asya Pınar Üzümcü’nün 3 gün sonra doğum günü olduğu öğrenildi.

DİĞER VİDEOLAR