Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kestel’de Dünya Müzik Günü Konserleri

Kestel Belediyesi, Dünya Müzik Günü etkinlikleri kapsamında ilçenin 3 ayrı noktasında konserler düzenleyecek. 21 Haziran 2023 Çarşamba günü düzenlenecek olan konserlerde sanatçılar, sergileyecekleri performanslarla kulakların pasını silecek.

Kestel Belediyesi, Dünya Müzik

Dünya Müzik Günü, tüm coşkusuyla Kestel’de kutlanacak. Kestel Belediyesi, 21 Haziran’da kutlanan Dünya Müzik Günü kapsamında, ilçenin 3 bölgesinde 3 konser düzenleyecek.

Konserler kapsamında; Uğur Mumcu Parkı’nda Umut Şimşek ile Murat Şimşek, Konutlar Bölgesi İlçe Stadyumu yanı basketbol sahasında Grup Ezgi ile Tuna Boylular müzik grubu ve Kestel Aile Parkı’nda Ayaz Toprak sahne alarak, müzikseverlerle buluşacak, sevilen parçalarını seslendirecek.

“İLKLERE İMZA ATIYORUZ”

Dünya Müzik Günü etkinliklerine dair açıklamalarda bulunan Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, Kestel’de, Dünya Müzik Günü kapsamında düzenlenen konserlerin artık geleneksel hale geldiğini söyledi. Belediye olarak kültürden sanata varıncaya kadar pek çok etkinliğe imza atarak pek çok ilki başardıklarını belirten Başkan Tanır, “21 Haziran’da ilçemizin üç farklı noktasında düzenlenecek üç farklı tarzda konserler planladık. O gün müziğin birleştirici ve iyileştirici gücünü hep birlikte yaşamak için tüm Kestel halkımızı konser alanlarına davet ediyorum” dedi.