Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Bursa

Kestel’de Bağımsız Aday Eyüp Kılıç ” Biz Kestel’in Belediye Başkanlığına Değil Çöplerini Toplamaya Adayız”

VİDEOYU PAYLAŞ

31 Mart Yerel Seçimleri öncesi Kestel’de bağımsız adaylığını açıklayan Eyüp Kılıç, Kestel meydanında aday tanıtım toplantısı düzenledi.

Eyüp Kılıç, Kestel Belediyesi için bağımsız aday tanıtımını coşkulu bir kalabalık ile gerçekleştirdi.


Eski Kestel Ziraat Odası başkanı olan Eyüp Kılıç, konuşmasını kürsü yerine alışılmışın dışında traktör römorkünde yaptı.


Kılıç yaptığı konuşmada, “Kestel tarihinde bu bir ilktir. Eğer bağımsız bir aday Kestel Belediye Başkan adaylığını açıklamışsa ve buraya binlerce insan gelmişse bu bir milattır. Allah bize o belediyeyi nasip edecek inşallah. Çünkü milletin efendileri burada emaneti geri almaya gelecek. Bu milletin efendileri durur durur ama ayağa kalktığı zaman hiçbir güç bu milletin efendilerinin önünde duramaz. Tarihte de durama dı bugün de duramaz. İşte sizin içinizden bir evladınız, 700 yıllık Kestelli burada ben sizin evladınızım bu Kestel’in sorunlarını Kestelli’den başkası bilmez. Biz Kestel’de doğduk Kestel’de oturuyoruz. Gençler size de sözlerimiz var. Allah izin verir de biz bu göreve gelirsek inşallah öncelikle gençlere kafeler yapacağız. İnterneti sınırsız ve bedava yapacağız kafelerde. Yemeği içmeyi %50 indireceğiz gençlerimiz orada oturup rahatça ders çalışsınlar günlük hayatlarını idam ettirsinler diye. Çiftçilik yapan kardeşimiz varsa onları toplayıp kaç dönüm yer ekiyorsun, ne kadar mazot ne kadar gubre harcıyorsa yarısını Kestel Belediyesi’nin bütçesinden ayrılacak. Yerinde denetleyerek çiftçimizin gübre ve mazot masraflarının yarısını karşılayacağız. Sözümüzdür Kestel’e acil olarak bir süt mandırası kuracağız. Sabah belediyenin arabası çıkıp köylerden süt toplayıp işleyip tamamen doğal olarak hiçbir kar gözetmeden, reyonlarımızı oluşturup Kestelin halkına Kestelli’nin ürününü satacağız. Kestel’de mahallelerimiz muhtarlığı ile oturup mahallelerimizin ihtiyacı nedir vatandaş bize bunları söyleyecek biz de vatandaşın doğrultusunda bunları yapacağız. Allah’ın izniyle. Kıymetli kardeşlerim biz burada laf yapmıyoruz, boşa konuşmuyoruz Allah izin verir de bu görev bize tebliğ edilirse ilk yapacağımız işler bunlardır. Biz Kestel’in belediye başkanlığına değil çöplerini toplamaya adayız” ifadelerini kullandı

DİĞER VİDEOLAR