Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kestel Polisi’nin Dikkati Sayesinde Yakalanan Suç Makinesi Tutuklanarak Cezaevine Gönderildi

Kestel Polisi’nin Dikkati Sayesinde

Kestel Polisi’nin Dikkati Sayesinde Yakalanan Suç Makinesi Tutuklanarak Cezaevine Gönderildi

Kestel emniyet

Kestel’de polis ekiplerinin, ilçe genelinde aranan ve şüpheli şahıslar üzerine yaptığı çalışmalarda, durumundan şüphelenilen bir şahsı incelemek istedi. Polis ekiplerini görünce kaçan ve yaşanan kısa süreli kovalamacanın ardından yakalanan zanlının 3 ayrı suçtan arandığı ortaya çıktı.

Olay Nizamettin Yavlak Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre ekiplerin, durumundan şüphelendikleri F.K. isimli şahsı incelemek istediği. Ekipleri gören F.K. dur ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Kısa süren kovalamacanın ardından yakalanan F.K’ nın yapılan incelemeler sonucu pek çok suçtan arandığı ortaya çıktı.

Yapılan sorgulamada; hırsızlık, Ruhsatsız silah veya mermileri satın alma ve bulundurma ve bilişim sistemleri bozma- yok etme suçlarından aranma kaydının bulunduğu ortaya çıktı. Ayrıca 3 farklı Gasp olayı ile 1 Güveni Kötüye Kullanma olayının firari şüphelisi olduğu tespit eden ekipler, Şüpheli şahıs üzerinde yapılan aramada ise farklı kişilere ait 6 farklı kimlik belgesi buldu.  Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen F. K çıkarıldı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.