Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kestel Emniyeti Suçlulara Göz Açtırmıyor

Kestel İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince son üç günde yapılan çalışmalarda toplam 5 aran şahıs yakalandığı, 6 şahsa ise uyuşturucudan işlem yapıldığı öğrenildi.

Kestel İlçe Emniyet Müdürlüğü

Kestel’de 5 ayrı suçtan aranan ve hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan kişi Bekçiler tarafından yakalandı.

Kestel ilçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Çarşı ve Mahalle Bekçileri, devriye görevleri esnasında bir şahsı kontrol etmek istedi. Bu esnada koşarak kaçmaya çalışan şüpheli kısa süren kovalamacanın ardından yakalandı. Emniyete götürülen H.Y isimli şahsın 5 ayrı suçtan aranan ve 19 yılın üzerinde kesinleşmiş hapis cezası olduğu tespit edildi.

emniyet

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan ilçede araç plakalarını çalan 2 süpheli yakalandı.

Kestel İlçe Emniyet Müdürlüğüne bir aracın plakalarının çalındığı bilgisi gelmesi üzerine ekipler harekete geçti. Kestel İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği’nce yapılan çalışmada, gece geç saatlerde iki şüphelinin başka bir araç ile gelerek araç plakalarını çaldığını tespit etti. Devam eden araştırmalarda şüphelilerin çaldıkları plakaları başka bir araca taktıkları anlaşıldı. Aracı takip altına alan ekipler aynı gün aracın Kestel ilçesine girdiğini tespit etmeleri üzerine harekete geçti, yakalanacağını anlayan 3 şüpheli aracı bırakarak yaya şekilde kaçmaya başladı. Bir süre devam eden kovalamacanın ardından 2 şüpheli ekiplerce yakalandı. Şüpheli araçta yapılan incelemede ise suça konu olduğu düşünülen cep telefonları ile yine araçta bulunan bir miktar narkotik maddeye el konuldu. Firar olan üçüncü şahsı ise yakalama çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.

Kestel İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince son üç günde yapılan çalışmalarda toplam 5 aran şahıs yakalandığı, 6 şahsa ise uyuşturucudan işlem yapıldığı öğrenildi.