Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Bursa

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kestelli Vatandaşlarla İftar’da Buluştu

VİDEOYU PAYLAŞ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kestel’de iftar programına katıldı.

Kestel ilçe meydanında vatandaşlarla iftarını açan Yerlikaya, “Ferhat başkanımız sizlerden mührü aldığı andan itibaren şehir emini olacak” dedi.

Yaklaşan yerel seçimlerde AK Parti Kestel Belediye Başkanı Adayı Ferhat Erol’a desteklerini bekleyen Yerlikaya, “Yerel deyince akla ilk gelen belediye başkanlarına önceden eskiden ne derdik biz? Şehir emini, şehremini derdik. Belediye bizim beşikten mezara bize ait olan, ortak ihtiyaçlarımızın görülmesi, ortak meselelerimizin çözülmesi için emanet edilen yerlerdir. Peki nasıl yapılacak bunlar? Kime emanet edilecek? Eğer oraya göndereceğiniz şehir emini sizin yanınızda toprak gibi tevazu, samimi, istişareye açık, ortak akıldan yana, ben diyen değil biz diyen biz belediye başkanı mı, değil mi? Bunlara bakacağız. Kestel’de 31 Mart akşamı sandıkları açtık baktık, Ferhat Erol kardeşimizi güçlü bir şekilde başkan yapmaya var mıyız? Büyükşehir emini için Alinur Aktaş’ı seçmek için var mıyız? Alinur başkanımız sizlerden mührü aldığı andan itibaren şehir emini olacak” şeklinde konuştu.

“Kestel ne istiyorsa bizde onu istiyoruz ”

Programda konuşan Ferhat Erol, “Bugün Kestel her zaman olduğu gibi, Türkiye yüzyılın inşasında ben de varım diyor. İşte bugün Kestel hep olduğu gibi yine destan yazacak. Yine tarih yazacak. Geleceğin aydınlık Türkiye’sini yeni bir pencere ile açacağız diyor. Sayın bakanım sizlerin burada olmasından güç bulduk, destek bulduk. Tekrardan teşrifleriniz için teşekkür ederim. Kestel ne istiyorsa biz de onu istiyoruz” ifadelerini kullandı.

DİĞER VİDEOLAR