Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CASTEL Ağız ve Diş Sağlığı Polikiliniği Kestel’de Açıldı

Castel Ağız ve Diş

Castel Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği yapılan açılış töreninin ardından hizmete başladı. Bursa caddesi üzerinde açılan klinikte ağız ve diş sağlığı ile birçok hizmet veriliyor. 

Castel Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği uzman kadrosu ile yapılan açılış töreni ile hizmete açıldı. Dün gerçekleşen açılış törenine TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekilimiz Hakan Çavuşoğlu, Kestel Kaymakamı Recep Öztürk, Belediye Başkanı Önder Tanır, siyasi parti ilçe başkanları, kamu kurum ve kuruluşu amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kurdele kesiminin ardından protokol üyeleri kliniği gezerek Mehmet Turan, Muhammet Duvarcı ve Tuncay Çağrı Sönmez’den  klinik hakkında bilgi aldı. Muayene odalarını tek tek gezerek incelemelerde bulunan protokol yapılan hizmetin önemli olduğunu vurgulayarak diş hekimlerini tebrik etti.

Açılışın ardından açıklamalarda bulunan Diş Hekimi Muhammet Duvarcı, “Açılışımıza katılan başta sayın Bakanımız olmak üzere, sayın Kaymakamımız, sayın Belediye başkanımız, Milletvekillerimiz, Meclis üyelerimiz, Siyasi partiler, ilçe yönetimlerine ve kıymetli dostlarımıza teşekkür ediyoruz. 300 metrekare  kliniğimizde, alanında uzman 5 hekim ile Kestel halkının hizmetindeyiz. 7 gün 24 saat, A dan Z ye tüm tedavi işlemlerini gerçekleştirmekteyiz. Son olarak 2022 yılının herkes için sağlıklı ve huzurlu geçmesini diliyorum” ifadelerini kıllandı.