Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Bursa

Başkan Tanır ve Milletvekili Kılıç Kestel’de Armut Hasadına Katıldı

Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır ve AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, Serme Mahallesi’nde Santa Maria armudun hasadına katıldı. Tarlada armut toplayan Başkan Tanır ve Milletvekili Kılıç, daha sonra işçiler ile birlikte akşam yemeğinde buluştu.

VİDEOYU PAYLAŞ

Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır ve AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, Serme Mahallesi’nde Santa Maria armudun hasadına katıldı.

Tarlada armut toplayan Başkan Tanır ve Milletvekili Kılıç, daha sonra işçiler ile birlikte akşam yemeğinde buluştu.


AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, AK Parti Kestel İlçe Teşkilatı, Serme Mahallesi Muhtarı Ramazan Kaya, Kestel İlçesi Serme Mahallesi’nde Santa Maria armudun hasadına katıldı. Başkan Tanır ve Milletvekili Kılıç, tarlada armut toplayarak tarım işçilerine yardımcı oldu.

Daha sonra Kestel Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve 120 işçinin konaklayabileceği Tarım İşçileri Konuk Evi projesini gezdi.

Konuk evinde tarım işçileri ile bir araya gelen ekip, işçiler ile birlikte akşam yemeği yedi.

Sıcak görüntülerin oluştuğu buluşmanın ardından Başkan Tanır ve Milletvekili Ahmet Kılıç, işçiler işe hatıra fotoğrafı çektirdi.

 


‘’Gölbaşı göleti projesinin ihalesine çıkacağız’’
Burada konuşan AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç şu sözlere yer verdi;
‘’Tüm çiftçilerimize başlayan hasat dönemiyle birlikte kolaylıklar diliyorum. Biliyoruz ki Bursa’mızda farklı tarımsal ürünlerin dünyanın dört bir yanına ihracat yapılıyor. Şeftalisinden nektarinine, böğürtleninden armuduna kadar bir çok meyvemiz sofraları süslüyor. Bugünde Kestel Serme Mahallesi’nde çiftçilerimiz ve işçi kardeşlerimiz ile bir aradayız. Gördük ki hepsi verimden ve şartlardan memnunlar. Bizlerde ülkemizin, şehrimizin ürünlerinin marka olma noktasında ve çiftçimize daha fazla gelir kazandırması noktasına çalışmalar yürütüyoruz. Tüm tarımsal alt yapı planlarını belediye başkanlarımız, teşkilatlarımız ile takip ediyoruz. İnşallah kısa sürede Gölbaşı Göleti’nin proje aşamasını sonlandırıp ihaleye çıkacağız ve bu bölgedeki verimi arttıracağız’’

‘’Türkiye’de sayılı örneği olan bir proje’’
Hasadın bereketli olmasını dileyen Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, sözlerine şöyle devam etti;
‘’Sezon güzel başladı, rakamlar tatmin edici düzeyde, rekolte güzel ne mutludur ki yüzler gülüyor. Çiftçi kardeşlerimizin her zaman her koşulda yanındayız, projelerimiz ile onlara destek veriyoruz. Tabii ki işçi kardeşlerimizin de her zaman yanında oluyoruz. Türkiye’nin bir çok şehrinden ilçemize çalışmak için geliyorlar. Bizlerde onların konforlu ve sağlıklı bir ortamda konaklamalarını sağlamak üzere Tarım İşçileri Konuk Evi projesini hayata geçirdik. 120 tarım işçimiz burada otel konforunda konaklayabiliyor. Sıcak su, klima, bekçi, mutfak ve 3 öğün yemek ile onlara güzel bir hizmet sunuyoruz. İnşallah önümüzdeki süreçte bu konuk evimizin sayısını arttırmayı planlıyoruz. Projemiz Türkiye’de sayılı örnekleri olan bir proje. İlçemize ve Serme Mahallemize hayırlı olmasını diliyorum.’’

 

DİĞER VİDEOLAR