Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Bursa

AK Parti Kestel Belediye Başkan Adayı Ferhat Erol Proje Lansmanını Düzenledi

Kestel’de Muhsin Yazıcıoğlu Kültür merkezinde proje lansmanını gerçekleştiren Kestel Belediye başkan adayı Ferhat Erol projelerini anlattı.

VİDEOYU PAYLAŞ

Kestel’de Muhsin Yazıcıoğlu Kültür merkezinde proje lansmanını gerçekleştiren Kestel Belediye başkan adayı Ferhat Erol projelerini anlattı.

AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala, partisinin Kestel ilçe Belediye Başkan adayı Ferhat Erol’un Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde düzenlenen proje tanıtım toplantısına katıldı.

Toplantıya, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Recep Altepe, Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, milletvekilleri, ilçe başkanları, partililer ve vatandaşlar yoğun katılım sağladı.

Cumhur ittifakı olarak Ferhat Erol’u desteklediklerini söyleyen Ala, Cumhur İttifakı olarak Ferhat’ın yanında, arkasında durarak hem Bursa’ya hem de Kestel’e layık olan hizmetleri, gecemizi gündüzümüze katarak ‘İşimiz gücümüz Türkiye, Bursa ve Kestel’ diyerek gerçekleştireceğiz. Sandıkta öyle güçlü bir ses verelim ki Cumhur İttifakı olarak, sadece Bursa sadece Türkiye değil Balkanlar’dan da duysunlar.” dedi.

Kestel’im ne istiyorsa biz de onu istiyoruz, diyerek proje tanıtım toplantısında konuşan Cumhur İttifakı AK Parti Kestel Belediye Başkan Adayı Ferhat Erol,” Hacı Bayram Veli Hazretleri’nin de ifade ettiği gibi, insan, şehri inşa ederken, aslında, taşın toprağın arasında kendisini inşa eder. Gönülde her ne var ise, şehir olarak görünür. Gönlü taş olanın şehri taş, gönlü aşk ile dolu olanın şehri gülistan olur. Kestel’imizi, Yeni Türkiye Yüzyıl’ına, koşar adımlarla yaklaştıracak 2024-2029 Kestel’in Projeleri tanıtım toplantımıza hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Projelerimizi hazırlarken tek bir pusulamız oldu’ diyen Erol, Kestel’im ne istiyor? Çünkü, Kestel’im ne istiyorsa biz de onu istiyoruz. Çünkü Kestel’imizin isteği bizim görevimizdir diyoruz. Bu görev için de hazırız ve kararlıyız” dedi.

Projeleri arasında yer alan Sosyal belediyeciliğe değinen Ferhat Erol “Bu başlık, benim için, her başlıktan daha değerli. Şüphesiz ki, her hizmetimiz, insanımız için, ama, bu başlıkta ürettiğimiz çalışmalar beni başka etkiliyor. Çünkü, içinde birebir yaşam var. Evet, hazır mıyız? Eğitiminden spor imkanlarına, sanatsal faaliyetlerinden sosyal yaşam olanaklarına kadar her konuda, gençlerimiz için çalışmalar ürettik. Üretmeye de devam edeceğiz. KESTELİZ KART Sadece Kestel’e ve Kestelli’ye özel bir kart. Sahip olmak için tek şart, Kestel’de ikamet ediyor olmak. İlçemizin tüm sosyal yaşamını, işte bu kartın içinde bulacaksınız. İndirim ve avantajlarla dolu olacak bu kart, bizlere ortak bir yaşam ve özel ayrıcalıklar sunacak” ifadelerini kullandı.

DİĞER VİDEOLAR