Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

19 Mayıs’ın 104. Yılı Kestel’de Coşkuyla Kutlandı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Kestel Kapalı Spor Salonu’nda kutlama programı yapıldı.

Törene Kestel Kaymakamı Recep Öztürk, Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, İlçe Emniyet Müdürü Okan Şen, İlçe Jandarma Komutanı Can Ayhan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Uç, İlçe Gençlik Spor Müdürü Turan Yavuz ve siyasi Parti temsilcileri katıldı.

Törende konuşan Kestel Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Turan YAVUZ, “Bugün milli mücadele için çıkılan yolun 104. yıl dönümü. Bu mücadele Türk milletinin bağımsızlık mücadelesinin yanı sıra, Yeni Türk devletinin temellerinin atıldığı gündür. Atalarımızın canı pahasına verdiği mücadelelerin değerini bilmek ve bir daha böyle günlerin yaşanmaması için siz gençlerin daha çok çalışması, daha çok okuması ve bedenen de kendini geliştirmesi gerekiyor. Sağlıklı bir beden sağlıklı bir zihin demektir, bilime önem veren sürekli yeniliklere açık olup kendini geliştirip, geçmişini unutmadan durmadan çalışan devletler her zaman bağımsız olurlar” dedi.

Yapılan konuşmanın ardından öğrenciler Halkoyunları, Taekwondo, Okçuluk, Güreş ve Karete gösterisi yaptı. Tören, sene boyunca başarı gösteren sporcuların ödüllendirilmesiyle sona erdi.