Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Bursa

Kale Mahallesi Muhtarı Ozan Karataş İlk 3 Maaşını SMA Hastalarına Bağışladı

Kestel’in en eski mahallelerinden birisi olan Kale Mahallesinde 31 Mart seçimlerinde muhtar olan çiçeği burnunda muhtar Ozan Karataş, örnek bir davranış sergileyerek ilk maaşını SMA hastası Aren’e bağışladı.

VİDEOYU PAYLAŞ
Kestel’in en genç muhtarı olan Kale Mahallesi muhtarı Ozan Karataş, söz verdiği gibi ilk 3 maaşının birincisini SMA hastası Aren Bebege bağışladı.
Kestel’in en eski mahallelerinden birisi olan Kale Mahallesinde 31 Mart seçimlerinde muhtar olan çiçeği burnunda muhtar Ozan Karataş, örnek bir davranış sergileyerek ilk maaşını SMA hastası Aren’e bağışladı.
Konu hakkında konuşan Kale mahallesi muhtarı Ozan Karataş, “SMA’lı bebeklerimiz için farkındalık yaratmak ve dikkat çekmek adına seçim öncesi benim bir sözüm vardı. Bu sözüm üzere ilk 3 maaşımın ilkini SMA hastası olan Aren bebeğimize bağışladım. Diğer iki maaşımı da farklı SMA hastası bebeklerimize paylaşacağım. Sosyal medya hepimiz kullanıyoruz, sosyal medyada da sürekli karşıma çıkıyordu. İzlerken üzülüyordum ve içim acıyordu. Açık söylemek gerekirse ben de neler yapabilirim ne yaparsam ses getirir diye düşünürken, hem mahallemiz hem ülkemizde hem de ülkemiz genelinde dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak için böyle bir düşünce aklıma geldi. Kendime dedim ki muhtar seçilirsen ilk 3 maaşımı bağışlayarak ülkemiz genelinde bir farkındalık ortaya koyup bunu ülkemize yaymak için elimden geleni yapacağım. Bu hususta ilk maaşımı SMA hastası olan Aren bebeğimize bağışladım. Aren bebeğin ailesi ben ilk kendilerine ulaştığımda telefonla görüştüğümde çok sevindiler. Böyle bir farkındalığı yaratacağımı ben onlara bildirdim. Böyle bir söz vermiştim seçim öncesi 3 maaşımı başlayacağım karşıma ilk olarak siz çıktınız, kendileri çok sevinirler çok teşekkür ettiler. Bize bir teşekkür videosu çekip yolladı. Bu konu ülkemizde ilgilendiren büyük bir hayatı bir konudur. Ben de muhtar olarak üzerine düşeni yaptığımı düşünüyorum. Lakin devlet büyüklerimizden şöyle bir ricam olacak bu konuda bütün televizyon kanallarında bir program düzenlenmesi ve o gece toplanılan bütün paraları eşit bir şekilde ülkemiz genelinde bulunan bütün SMS hastası bebeklerimizin hesabına yatırılması için devlet büyüklerimizden rica ediyorum. Böyle bir çalışma yaparlarsa gerçekten ben de ülkemizin milletimizin bu konuda çok duyarlı ve hassas olduğuna inanıyorum” ifadelerini kullandı.

DİĞER VİDEOLAR