Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kestel’de kaçak yaptığı ahırı belediye tarafından yıkılacağını öğrenen köylü, büyükbaş hayvanları ile belediyeyi bastı.

Bursa’da kaçak yaptığı ahırı

Bursa’da kaçak yaptığı ahırı belediye tarafından yıkılacağını öğrenen köylü, büyükbaş hayvanları ile belediyeyi bastı.

9 Mayıs Pazartesi günü mesainin bittiği saatlerde Kestel Belediyesi teknik birimlerinin bulunduğu binaya gelen kaçak yapı sahibi Ü.Y., Yapı Kontrol Müdürü A.P.’ ye fiili olarak saldırıda bulundu. Bu sırada saldırganın “ Sıra Önder Tanır’ da “ diye bağırarak tehdit etmesi dikkat çekti. Olay sonrası Yapı Kontrol Müdürü darp raporu aldı. Saldırgan Emniyet tarafından gözaltına alınmıştı. Daha sonrasında,

Yıkım kararına sinirlenerek, İnekleri belediyenin önüne bağladı.

Edinilen bilgiye göre Kestel Belediyesi yapı kontrol ekipleri Ü.Y.’nin Kazancı Mahallesi’nde kaçak yaptığı iddia edilen ahırını için yıkım kararı çıkardı. Yıkım Kararına sinirlenen Ü.Y. geçtiğimiz pazartesi günü Yapı Kontrol Müdürü A.P’ye yumruklu saldırıda bulunduktan sonra, bugün de Kestel ilçe meydanına getirdiği 2 adet büyükbaş hayvanı ile belediye binasını bastı.

İnekleri belediye binasının önüne bağlayan Ü.Y.  Kestel Kazancı mahallesinde bulunan kaçak yapılarının yıkılmasına engel olmak amacıyla kamu görevlilerine ve Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır’a tepki gösterdiler. Ü.Y., Emniyet görevlilerine karşı şiddet göstererek direndi. Emniyet görevlilerinden birinin olay yerinde hafif yaralandı. Emniyet görevlileri müdahelesi sonrası eylemciler gözaltına alındı.

Olayla ilgili polisin başlattığı tahkikat sürüyor.