Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bu maçın kaybedeni yok

Yıldırım Belediyesi ve Topuklu

Yıldırım Belediyesi ve Topuklu Kramponlar Platformu tarafından Hümâ Hatun Anaokulu Küçük Yaş Grubu Özel Çocuklar yararına organize edilen kadınlar futbol müsabakasında dayanışma kazandı.


Yıldırım Belediyesi ve Topuklu Kramponlar Platformu tarafından gerçekleştirilen organizasyonda Topuklu Kramponlar ve Yıldırım Gücü karşı karşıya geldi. Rekabetten ziyade dostluğun öne çıktığı müsabakaya Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Yıldırım İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sevinç, önceki dönem Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu, muhtarlar, basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Yıldırım Belediyesi olarak elimizden geldiğince sosyal sorumluluk projelerinde yer almaya çalışıyoruz. Bugün de Topuklu Kramponlar Platformu ile birlikte Hümâ Hatun Anaokulu küçük yaş grubu ‘özel çocuklarımızın yararına Topuklu Kramponlar Futbol Müsabakası’nı tertip ettik. Ben müsabakada evlatlarımız için ter akıtan ve centilmence yarışan her iki takımımızı da tebrik ediyorum” dedi.

Müsabaka, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’ın her iki takıma da madalya ve kupa takdimiyle sona erdi.