Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Bursa

MHP Kestel ilçe Teşkilatı Kahvaltıda Buluştu

VİDEOYU PAYLAŞ

“Adım Adım 2023 İlçe İlçe Aydınlatma ve Anlatma ” kapsamında Milliyetçi Hareket Partisi Kestel İlçe Başkanlığı Yeşil Vadi tesislerinde kahvaltı programı gerçekleştirdi.

MHP Kestel İlçe Başkanı Tarkan Toraman’nın ev sahipliğini yaptığı etkinliğe Genel Sekreter İsmet Büyükataman, Bursa Milletvekili M Hidayet Vahapoğlu, MKK Üyesi Fevzi Zırhlıoğlu, MDK Üyesi Muhammet, İl Başkanı Cihangir Kalkancı ve ülkücüler katıldı.

Kahvaltı programında selamlama konuşması yapan ilçe başkanı Tarkan Toraman, “Bütün dünyayı ve ülkemize etkisi altına alan salgın hastalık münasebetiyle, sizlerle kitlesel anlamda Kestel ölçeğinde bir araya gelememenin üzüntüsünü yüreğimizde hissederken sizlerle burada bir arada olmanın mutluluk ve kıvancını yaşıyoruz. Davetimize icabet ederek Toyumuzu şenlendirip, soframızı bereketlendirdiğiniz için herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılan bu programlarda muhalefetin sırf iktidara gelebilmek için kapalı kapılar arında kirli görüşmeler yapıldığını söyleyen MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, “Öncelikle 9 bölge toplantısıyla siyasi çalışmalarımızın startını verdik. 81 ilimizde 1,5 ay gibi bir zaman aralığında siyasi çalışmalarımızı hızla devam ettirdik. Ardından bu çalışmaların ilçe ilçe yürütülmesine sayın genel başkanımızın takdirleri ile başladık. Ramazan Bayramı öncesine kadar Türkiye’de  24 Haziran seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nin birinci parti olmuş olduğu 125 ilçede ziyaret imkanı bulduk. Bu ziyaretlerde özellikle yıllardır Atatürk’ün emaneti, Atatürk’ün kurduğu parti olması gerekçesiyle Cumhuriyet Halk Partisi’ne sahip çıkan oy veren vatandaşlarımızla buluşmayı esas aldık. Muradımız şuydu hepinizin yakınen takip ettiği üzere gerçekten Cumhuriyet Halk partisi Atatürk’ümüzün kurduğu ve bu millete emanet ettiği bir partidir. Vefatına kadar bu ülkede çok önemli hizmetlere yapmış bir siyasi partidir. Ancak devamında özellikle de Kılıçdaroğlu yönetimi ile beraber Cumhuriyet Halk Partisi çok farklı noktalara eğildi. Bu hakikati milletimize Cumhuriyet Halk Partisi’ne sahip çıkan vatandaşlarımıza ifade etmeye gayret sarf ettik. Kapalı kapılar ardında hangi kirli görüşmelerin, pazarlıkların yapılmaya çalışıldıklarını sırf iktidar olmak uğruna, Türkiye’nin geleceğine nelerden vazgeçmek istediklerini ve felakete sürüklemeye çalıştıklarını Cumhuriyet Halk Partili arkadaşlarla vatandaşlarla paylaşma imkanı bulduk ve hamdolsun bu çalışmalarımız neticesinde çok olumlu dönüşler oldu” şeklinde konuştu.

DİĞER VİDEOLAR