Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Bursa

Kestel Yeniden Refah Partisi 2. Olağan Kongresini Gerçekleştirdi

VİDEOYU PAYLAŞ

Kestel Yeniden Refah Partisi 2. Olağan Kongresini yoğun katılımla Kestel Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi.

Genel Başkanlığını merhum Başbakan Necmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan’ın yürüttüğü Yeniden Refah Partisi 81 il ve 800’den fazla ilçe’de teşkilatlanmalarını yaparken, kongrelerini de sırayla yapmayı sürdürüyor.

Kestel Yeniden Refah Partisi’nin gerçekleştirdiği olağan genel kurula Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Naim Öztürk, Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Murat Kolancı ve dernekler de katıldı.

Kongre, istiklal marşının okunması sonrası İlçe Başkanı Yakup Acar’ın konuşmasıyla başladı.

Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Yakup Acar yaptığı konuşmada, ” Yönetim kurulumuzu 2. olağan kongremizde güçlendiriyoruz. Yönetimimizden ayrılan arkadaşlarımız var ama yine onlarla değişik birimlerde devam edeceğiz. Bu arkadaşlara teşekkür ediyorum Allah kendilerinden razı olsun. Yeni görev alacak kıymetli kardeşlerimize, yönetim kurulu üyelerimize hoş geldiniz diyorum.  Rabbim inşallah Kestel da hayırlı hizmetler yapmayı bizlere nasip eylesin. Yeniden Refah Partimiz her geçen gün büyüyor genel başkanımıza ve  partimize teveccüh Türkiye genelinde büyüyor. İnşallah 2021 seçimlerinde vekillerimizi Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne genel başkanımızı da inşallah  Beştepe’ye göndereceğiz” ifadelerini kullandı.

Kongreye misafir olarak katılan Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, ” Herkesin inandığı yolda çizgileriyle, inançlarıyla bulunduğu yere  hizmet etmek için bu siyaseti kullanmamız gerekiyor. Bu açıdan ben tüm Kestel’e ve başta ülkemize hizmet eden herkese Allah razı olsun diyorum. Yeni dönemde tekrar başkanımıza başarılar diliyorum. İnşallah istişare içerisinde hep birlikte güzel hizmetler yapmalarını Allah’tan niyaz ediyorum” şeklinde konuştu.

Yeniden Refah Partisi genel başkan yardımcısı Naim Öztürk  yaptığı konuşmada, ” Kongremizin hem Kestel’e hem de bütün ülkemize hayırlara vesile olmasını yüce Allah’tan diliyorum. Bu kongrede tekrar ikinci kez seçilecek olan kıymeti ilçe başkanımız Yakup Acar beye, çok değerli yönetim kuruluna ve kongrede seçilecek olan il delegelerimize hayırlı olsun diyorum. Allah hepinizden razı olsun hakkınızı helal edin. Başta sayın belediye başkanımız hakkını helal etsin Çok nezakette bulundular hakikaten teşekkür ediyorum kongremiz sonuna kadar da bizi takip ettiler en kalbi duygularımla başkanım teşekkür ediyorum. Çok sağ olun Allah razı olsun çalışmalarında da inşallah Allah muvaffakiyetler başarılar versin”  dedi.

Tek liste halinde gidilen kongrede, Yakup Acar, yeniden başkanlığa seçilirken, yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu.

Abdullah Altun, Hasan Çelik, Adem Örnek, Bayram Doğan, Ali Uçan, Fatih Durmaz, Gökhan Bal, Mehmet Güloğulları, Recep Keskin, Utku Coşkunova, Emrah durmuş, Fuat Çelik, Hasan Aktaş, Cemal Çeçen, Gültekin Polat, Abdullah Akceylan, Erdal Karadeniz, Uğur Uçan, Mesut Erden, Sezai Kaymaz, Ahmet Saka, Murat Kocabaş, Hasan Hüseyin Özdemir, İsmail Şentürk, Salih Ateş, Şeref Tetikçi, Mesut Kaplan, Ahmet Salman, Recep Ergüş ve Davut Şimşek.

DİĞER VİDEOLAR