Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Bursa

Kestel Ispartalılar Alışveriş Merkezi Bayrama Hazır

VİDEOYU PAYLAŞ

Kestel’de yirmi beş senedir faaliyet gösteren Ispartalılar Alışveriş Merkezi, Ramazan Bayramı için hazırlıklarını tamamladı.

Ramazan Bayramı’nın gelmesiyle raflarını yenileyen Ispartalılar Alışveriş Merkezi, orijinal, kaliteli ve uygun fiyatlı ürünlerle müşterilerinin yüzünü güldürüyor.

Bay, Bayan ve Çocuk ayakkabısının yanı sıra giyim olarak da hizmet veren Ispartalılar Alışveriş Merkezi, bayram için hazırlıklarını tamamladı.

Bayramda kimse ayakkabısız ve giyimsiz kalmayacak.

Ispartalılar Alışveriş Merkezi mağaza sorumlusu Hamza Kutlu, “Ispartalılar alışveriş merkezi olarak Kestel’de 25, Bursa’da 35 senedir hizmet vermekteyiz. Kestel’de iki mağazamız var birisi Kestel girişinde ayakkabı giyim üzerine, diğeri de Beşevler Camii karşısında erkek kadın ve çocuk ayakkabısı üzerinedir. Her bütçeye uygun ürün çeşidimiz bulunmaktadır. Malumunuz fiyatların bu dönemde artış gösterdiği zamanlardayız bu zamanlarda orijinal ürünleri uygun fiyatlara satmaya çalışıyoruz. Jump, Polo, Scooter, Dunlop ve Dockers gibi bir çok ürünün bayiliğini yapmaktayız. Uygun fiyatlarla Kestel halkına orjinal ürün hizmeti vermekteyiz. Bayrama hazırız bayrama bir ay kala bütün çeşitlerimizi tamamladık hem ayakkabı hem giyim üzerine ve birçok yeni model ve uygun fiyatlarla hizmet vereceğiz ve bayramda kimse ayakkabısız giyimsiz kalmayacak. Son olarak da herkesin mübarek Ramazan bayramını da kutlarım herkese hayırlı bayramlar” dedi.

DİĞER VİDEOLAR