Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Bursa

“By Miraç” Erkek Giyim Mağazası Kestel’de Dualarla Açıldı

VİDEOYU PAYLAŞ

‘By Miraç’ isimli erkek giyim mağazasının açılışı Kestel’de gerçekleşti.

Kestel’de yeni bir işyeri daha hizmete girdi. ‘By Miraç’ adı ile hizmet verecek olan erkek giyim mağazasının açılış kurdelesini Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, Başkan Yardımcısı Hasan Aras, siyasi parti temsilcileri, dernek başkanları ve İşletme Sahibi Murat Çil birlikte kesti.

Ahmet Vefik Paşa mahallesi Lise Caddesi üzerinde hizmete giren mağazanın açılış programına belediye başkanı, kurum müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri, çevre esnafı ve vatandaşlar katıldı.

Açılışta konuşma yapan Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, “Kardeşimizin, bu dönemde öyle bir girişimde bulunduğu için özellikle tebrik ediyorum. İnşallah Rabbim bereketlendirsin kendisi için, ailesi için, ilçemiz için ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını Allah’tan niyaz ediyorum. Hayırlı ve uğurlu olsun diyorum” dedi.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından iş yeri topluca gezildi. Açılış, tebriklerin kabulünün ardından verilen ikramlar ve yapılan sıcak sohbetlerle devam etti. İşletme sahibi Murat Çil, açılışa gelen bütün konuklarına teşriflerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

DİĞER VİDEOLAR